Een hybride dataomgeving die jouw business helpt te accelereren

Zou jij ook willen dat jouw klanten de allerbeste ervaring krijgen bij het zakendoen met jouw organisatie? Nu jouw data en apps al deels via de cloud beschikbaar zijn, merk je dat er uitdagingen zijn om de optimale performance en customer experience te krijgen die jouw online business nodig heeft en jouw klanten en de markt verwachten. In de snelle data-driven wereld die zich online afspeelt, maken klanten immers vaak in een seconde een beslissing om zaken met jou of met een andere partij te doen, als het online niet goed is geregeld en er wachttijden zijn. IBM begrijpt dit als geen ander en heeft met haar FlashSystem propositie een perfect dataplatform die responstijd, schaalbaarheid en de beste beschikbaarheid van data en applicaties voor jouw organisatie en jouw klanten biedt.

Jouw data, het nieuwe goud
Ook jouw organisatie genereert een steeds grotere hoeveelheid data. Veel van deze data bevat informatie waarmee jouw strategie gevoed en bijgestuurd kan worden als dat nodig is. Naast het bedenken, starten en uitvoeren, is ook het bijsturen van jouw businessstrategie van onnoemelijk belang om succesvol te zijn. Jouw data is hiervoor de sleutel om te transformeren naar een data-driven organisatie.
Het gaat erom deze data veilig en toegankelijk te houden op het moment dat erom gevraagd wordt, beschikbaar te stellen aan de interne en externe organisatie via de cloud met minder complexiteit en tegen de laagste kosten. Dat zijn nogal wat uitdagingen. IBM heeft met FlashSystem één dataplatform voor entry-level storage tot en met midrange en high-end storage met slechts één beheerinterface. Eenvoudiger wordt het niet als jouw organisatie groeit en meer opslag en flexibiliteit nodig heeft.

De hybride organisatie vraagt om veilige en efficiënte datastorage
Met jouw hybride data-infrastructuur maak je keuzes welke data je on premises houdt, en welke je naar de cloud brengt. Jouw on-premises omgeving maakt een enorme transitie door als je deze sneller en eenvoudiger beschikbaar maakt via de cloud voor jouw klanten en werknemers. IBM FlashSystems biedt snellere inzichten dankzij NVMe storage, eenvoudig beheer en intelligente software. Maak data mobiel met FlashSystem tussen on-premises en hybride cloud omgevingen met de beste beveiliging voor jouw bedrijfkritische data. Jouw data wordt automatisch versleuteld om cyberaanvallen voor te zijn en adequaat af te wenden. Met malware- en applicatiegerichte snapshots ben je goed bewapend tegen cyberaanvallen op jouw dataomgeving.

Jouw nieuwe storage experience begint hier
Nu je jouw klanten van een veel betere customer experience kunt voorzien in de online omgevingen, is het ook van belang om de juiste inzichten in de data-omgeving te krijgen. Het IBM FlashSystem platform geeft jouw IT een geconsolideerd overzicht via het eenvoudige beheerdashboard van IBM Spectrum Virtualize en intelligente analyse van IBM Storage Insights. Je ziet precies wat er met jouw data-omgeving gebeurt en waar je wellicht moet ingrijpen. Met vooraf geteste en meegeleverde ‘blueprints’ is het eenvoudig om hybride cloudomgevingen te deployen. Daarbij heb je uiteraard de vrije keuze om dit met IBM Cloud, AWS, Red Hat of VMware te doen. Versnel container deployments en optimaliseer jouw workloads. Eenvoudig migreren vanaf jouw huidige storage dankzij ingebouwde storage virtualisatie maakt de stap nog eens eenvoudiger.

Oplossingen die jouw business laten accelereren
Jouw data is in goede handen met IBM FlashSystems. Met de diverse FlashSystems bouw je aan jouw eigen snelle en slimme dataomgeving die jouw klanten de experience geven die zij verwachten van een moderne organisatie.

Ook al door in te stappen met een IBM FlashSystem 5015 heb je een toekomstbestendig antwoord voor jouw hybride storage storage-uitdagingen die aansluiten op de customer experience van jouw klanten en de interne organisatie en jouw business-strategie ondersteunt.

Kennis maken?
Wil je eens vrijblijvend kennismaken met wat het IBM FlashSystem dataplatform voor jouw organisatie en jouw klanten kan betekenen? Neem dan contact op met TD SYNNEX om in contact te komen met één van onze gespecialiseerde Business Partners, via tel. 088-1334020 of mail naar ibm.nl@tdsynnex.com.