Ben je op zoek naar echte geautomatiseerde intelligentie in de workflows van jouw organisatie? Versnel de transformatie en implementeer IBM Cloud Paks. IBM Cloud Paks zijn kant en klare en AI-aangedreven software oplossingen voor hybride clouds waarmee intelligente workflows volledig in bedrijven geïmplementeerd kunnen worden. IBM Cloud Paks benutten de kracht van IBM Watson om AI toe te passen. Voorspel en beïnvloed toekomstige resultaten, automatiseer complexe processen, optimaliseer de tijd van de medewerkers en creëer zinvolle klantervaringen.

Red Hat® OpenShift

Applicaties kunnen in één keer ontwikkeld worden omdat zij gebouwd zijn op Red Hat® OpenShift technologie. Zij kunnen in elke cloud geïmplementeerd worden. Bovendien kan de beveiliging over de hele breedte van het IT-domein geïntegreerd en activiteiten geautomatiseerd worden met de juiste inzichten voor het management. IBM Cloud Paks hebben een gemeenschappelijke basis van bedrijfscomponenten die de ontwikkeling versnellen, naadloze integratie bieden en de samenwerking en efficiëntie helpen verbeteren.

Cloud Pak for Data

Wil je snel en eenvoudig starten met het groeien naar een data-centrische organisatie? Met IBM Cloud Pak for Data System start je met het enterprise insight platform, dat je veel tijd bespaart in de digitale data driven transformatie. Organisaties die hier reeds van profiteren, leveren sindsdien een verbetering in de kwaliteit van hun customer services, ervaren een verbeterde customer experience, reduceren fouten in overtollige voorraad of juist tekorten en zien een verbetering in de waarde van hun data. Time to market is voor veel organisaties zeer essentieel om succesvol te zijn. Tijd om te innoveren is er vaak maar beperkt. Dankzij IBM Cloud Pak for Data houden organisaties tijd over om die noodzakelijke innovatie daadwerkelijk uit te voeren.

Dankzij Cloud Pak for Data houden organisaties tijd over om noodzakelijke innovatie daadwerkelijk uit te voeren.

IBM Data fabric en IBM Cloud Paks

Wat kunnen de IBM Data Fabric en de IBM Cloud Paks toevoegen aan uw organisatie en uw resultaten? Deze video legt het uit.

IBM Cloud Pak video’s

Wil je meer weten over IBM Cloud Paks? Bekijk dan onderstaande video’s. Deze nemen je mee in de wereld van IBM Cloud Paks.

IBM AI Ladder

Gefaseerd jouw AI-journey op zetten

Om een organisatie te moderniseren, zal data die beschikbaar is verzameld, georganiseerd, geanalyseerd en operationeel gemaakt moeten worden. Elke fase is kritiek om een goed werkende AI gestuurde organisatie te worden. IBM noemt dit de ‘AI Ladder’ en helpt je gefaseerd jouw AI-journey op te zetten. Al naar gelang de volwassenheid van hoe data in jouw organisatie al inzichtelijk en geordend is kan er gestart worden. Het succes is voornamelijk afhankelijk van de voorbereiding van data, voordat hier daadwerkelijk geautomatiseerde uitkomsten aan ontleend kunnen worden.

COLLECT

Maak data eenvoudig en toegankelijk;

 • Virtualiseer data
 • SQL en NoSQL databases
 • Event Ingestion
 • Streaming analytics
 • Apache Spark
Download brochure

ORGANIZE

Creëer een analytics fundament die klaar voor de business is;

 • Data transformatie
 • Data kwaliteit en classificatie
 • Policies en regels
 • Data catalogisering
 • Zelf-service discovery en search
Download brochure

ANALYZE

Analyseer data geautomatiseerd op basis van AI modellen;

 • Data science en visualisatie
 • Auto AI
 • Vertrouwen op het model en uitleg van het tot stand komen ervan
Download brochure

INFUSE

Maak AI operationeel tussen diverse afdelingen en processen. Voorspel, automatiseer en optimaliseer.

 • Business reporting en visualisatie
 • Financiële planning en analyse
 • Cloud native AI diensten
 • RegTech en inzichten in de financiële impact
Download brochure

Om een organisatie te moderniseren, zal data die beschikbaar is verzameld, georganiseerd, geanalyseerd en operationeel gemaakt moeten worden.

Simplify data and AI

Met de toegenomen focus op het bouwen van intelligentere workflows en het aanpassen van klantinteracties, maken veel organisaties gebruik van de cloud om op grote schaal de kritieke mogelijkheden te leveren die hun teams nodig hebben. Hoe AI hierbij kan ondersteunen lees je hier.

Lees meer

Data as a Service

Om door de overvloed aan gegevens in complexe, gedistribueerde omgevingen te navigeren, hebben organisaties een solide gegevensbasis en -strategie nodig. De AI-ladder van IBM kan je hierbij helpen.

Lees meer

Cloud Pak for Data

In plaats van focussen op individuele tools, moeten bedrijven tegenwoordig de nadruk leggen op hoe capaciteiten samen evolueren. Hoe je dit kunt doen lees je in deze brochure.

Lees meer

Your journey to AI

Ondernemingen moeten hun data-architectuur moderniseren om gelijke trend te houden met de groeiende behoefte aan data en analyses. De moderne onderneming heeft een flexibel platform nodig dat schaalbaar is en AI toegankelijker maakt.

Lees meer

You’re a data company now

Met een gemoderniseerde strategie voor implementatie en uitvoering in een volledig data-ecosysteem krijg je een geheel dat meer is dan de som der delen!

Download

Best Practices

Dit e-boek geef je snel en simpel inzicht in wat het betekent om jouw gegevens in een hybride cloudomgeving te beheren.

Download

Is your data AI-ready?

Lees in deze infographic meer over het belang van het ontwikkelen van een data-driven cultuur om AI-initiatieven te ondersteunen.

Download

Neem de volgende stap

TD SYNNEX helpt je als distributeur van IBM Cloud Pak for Data, en altijd samen haar partners, met de juiste keuze, configuratie en levering van alle IBM Cloud Pak oplossingen.
Neem contact op met onze experts voor meer informatie.

Wij helpen u graag