IBM Security MaaS360®

Beveilig jouw organisatie met beheer­oplossingen voor mobiele devices

Beheeroplossingen voor mobiele devices bieden geavanceerde mogelijkheden om mee te bewegen met het steeds veranderende mobiele landschap. IT-beheerders moeten laptops, desktops, smartphones, tablets, wearables en Internet of Things (IoT)-devices beheren.

Het hebben van voldoende zichtbaarheid en beheer over een breed scala aan devices en besturingssystemen lijkt misschien een uitdaging, maar kan worden aangepakt wanneer de juiste strategie en tools aanwezig zijn.

Voldoende zichtbaarheid en beheer over devices en besturingssystemen lijkt misschien een uitdaging, maar kan worden aangepakt met de juiste strategie en tools.

Zichtbaarheid in de mobiele omgeving

Of je nu meerdere devicetypes beheert of een combinatie van bedrijfseigen en bring-your-own-devices (BYOD), MDM- en enterprise mobility management (EMM)-oplossingen helpen je apps, documenten, inhoud en gegevens te beschermen terwijl je de gebruikerstoegang en identiteit beheert om ervoor te zorgen dat de juiste medewerkers de juiste toegang krijgen tot gegevens vanaf de juiste devices.

Eén MDM-oplossing voor elk device

Beheer de meest populaire type devices en besturingssystemen, waaronder Android, iOS, macOS, Chrome OS en Windows 10, allemaal vanaf één beheerplatform voor mobiele devices.

Naadloze gebruikersintroductie

Profiteer van eenvoudige, over-the-air (OTA) deviceregistratie voor snelle implementatie met behulp van het toonaangevende cloud MDM-platform. Stroomlijn het onboardingproces van Apple devices met Apple Business Manager, waaronder de iPhone, iPad en Mac. Gebruik Android zero-touch-enrollment om werknemers een veilige, uitzonderlijke, kant-en-klare deviceconfiguratie-ervaring te bieden.

Beveilig mobiele medewerkers met de kracht van AI

IBM® MaaS360® met WatsonTM is een Unified Endpoint Management (UEM)-oplossing die de manier verandert waarop organisaties gebruikers, apps, content en gegevens op elk type device ondersteunen.

Download Datasheet

The Forrester WaveTM: Unified Endpoint Management, Q4 2019

Het Unified Endpoint Management rapport helpt professionals op het gebied van infrastructuur en operations (I/&O) bij het maken van de juiste keuzes.

Download Rapport

Have no fear, Unified Endpoint Management and MTD are here

Als je denkt aan mobiele bedreigingen, denk je waarschijnlijk aan malware die een device infecteert. Het kan gaan om het overhevelen van gegevens, keylogging of het volgen van locaties. Dat is een deel van het probleem, maar het gaat verder dan dit alleen.

Download Infographic

In combinatie met Wandera Mobile Threat Defense (MTD), helpt IBM MaaS360 met Watson Unified Endpoint Management (UEM) jouw organisatie gedekt te houden die alle devices, gebruikers, apps, gegevens en jouw netwerk omvat.

  • Devices scannen
  • Jailbreak- en rootdetectie
  • OS-aanvallen
  • App-scannen
  • Geavanceerde malware bescherming
  • Bescherming tegen mobiele phishing
  • Detectie van risicovolle hotspots
  • Gegevensbescherming via een versleutelde tunnel

Vrijblijvende MaaS360 demo

Of je nu Mobile Device Management (MDM) of Enterprise Mobility Management (EMM) nodig heeft, of dat jouw bedrijf de volledige ondersteuning van Unified Endpoint Management (UEM) nodig heeft, weet dat IBM Security MaaS360 met Watson een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring biedt met de de eerste en enige AI-aanpak in de branche.

MaaS360 wordt algemeen beschouwd als een van de gemakkelijkst te implementeren platforms en heeft flexibele opties om een omgeving in uw eigen tempo of efficiënt op te zetten met behulp van de Quick Start-wizard.

Je bent binnen enkele minuten op weg om jouw endpoints te beheren en te beveiligen.

Start een vrijblijvende demo