Bespaar geld en verbeter prestaties met Turbonomic.

Optimaliseer applicaties proactief met IBM Turbonomic ARM Met complexe applicaties is het lastig om prestatieafname tijdig te signaleren. Te veel middelen toewijzen is niet altijd lonend. Met IBM Turbonomic ARM worden kritieke acties geautomatiseerd voor het efficiënte gebruik van computer-, opslag- en netwerkbronnen op elke laag van de stack. Continu en zonder menselijke tussenkomst.

Turbonomic: de sleutel tot kostenefficiënt datacenterbeheer

De kosten voor de public cloud kunnen voor jou een pijnpunt zijn. Misschien behoor jij tot de 38 procent van de organisaties die het beheersbaar houden van uitgaven als grootste financiële clouduitdaging zien. Sterker nog, misschien dacht jij na de migratie goedkoper uit te zijn, maar valt de praktijk vies tegen. Tegenwoordig moet je vaak een afweging maken tussen enerzijds het bieden van een goede gebruikservaring van apps en websites en anderzijds ervoor zorgen dat het financiële plaatje beheersbaar blijft. Gelukkig is er Turbonomic, dat je met die balans helpt, je flink geld laat besparen én je een single source of truth biedt.

Lees Whitepaper

Optimaliseer je datacenter én houd grip op de kosten

Regelmatig presteren datacenters niet optimaal, wat resulteert in het moeten opvangen van piekbelasting met de cloud. Dat betekent extra betalen bovenop de reserved instance: de capaciteit die je maandelijks tegen lagere kosten afneemt. Maar met Turbonomic spreek je die capaciteit éérst aan. Hierdoor bied je een optimale gebruikerservaring en houd je grip op de (cloud)kosten. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Nou, jij zult zien dat de statistieken bewijzen dat het kan.

Lees Infographic

Benut het potentieel van jouw applicaties zonder jouw omgeving te beïnvloeden!

4 redenen om te kiezen voor Turbonomic

Kosten voor de public cloud zijn een pijnpunt voor veel organisaties. 38 procent van de organisaties ziet het beheersbaar houden van de uitgaven als grootste financiële clouduitdaging. Sterker nog: heel wat organisaties dachten na de migratie goedkoper uit te zijn. De praktijk valt dan vies tegen. Tegenwoordig moet er vaak een afweging gemaakt worden tussen enerzijds het bieden van een goede gebruikservaring van apps en websites en anderzijds ervoor zorgen dat het financiële plaatje beheersbaar blijft. Turbonomic, helpt je met die balans, laat je flink geld besparen én biedt je een single source of truth. Bijkomend voordeel; je helpt ook het klimaat een handje!

Full-stack visualization

IBM Turbonomic gebruikt een applicatiegestuurde, top-downbenadering om uw bronnen, zoals geheugen, CPU en opslag, aan elkaar te “hechten”. En dat gaat verder dan zichtbaarheid en monitoring.

Door AI aangedreven inzichten

Het draait allemaal om de AI voor IT-automatisering. Een intelligente analyse-engine zorgt voor inzichten die specifieke, automatiseerbare acties aansturen. Apps worden dynamisch voorzien van middelen voor prestaties, het opvangen van piekbelastingen en het naleven van uw bedrijfsbeleid.

Intelligent automation

IBM Turbonomic is het enige platform dat acties biedt die u kunt vertrouwen om te automatiseren. Wanneer u het platform in staat stelt om proactief te reageren op aanbevolen beslissingen over middelen, wint u aan snelheid, flexibiliteit en kostenbesparingen.

Integraties

Uw omgeving is afhankelijk van een ecosysteem van oplossingen en technologie om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Van applicatiebeheer tot hypervisors, van databases tot opslag, integraties maken het werk naadloos.

Meer weten? Lees onze blogs.

De voordelen van Turbonomic

Geautomatiseerde optimalisatie voor een naadloze IT-ervaring

In de snel evoluerende wereld van informatietechnologie is het optimaliseren van je IT-infrastructuur van cruciaal belang. Bedrijven staan voor de constante uitdaging om hun datacenters en cloudomgevingen efficiënter te beheren, kosten te verlagen en tegelijkertijd de prestaties te verbeteren. Gelukkig is daar Turbonomic van IBM, een krachtige oplossing die bedrijven helpt bij het realiseren van deze doelen. Laten we eens dieper ingaan op de voordelen van Turbonomic en hoe het kan bijdragen aan het succes van je organisatie.

Lees de blog

Een schonere wereld begint bij je datacenter

Turbonomic halveert je CO2-uitstoot

Klimaatverandering is een thema waar je niet meer omheen kunt. Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van hun ecologische voetafdruk. Ze vragen zich af of ze hun middelen niet op duurzamere manieren kunnen inzetten. Een heet hangijzer is het datacenter, dat vaak stroom slurpt. Gelukkig is verduurzaming mogelijk. Turbonomic kan je CO2-uitstoot tot wel 50 procent verlagen.

Lees de blog

Het mes in je datacenterkosten zetten, zonder op prestaties in te leveren

Dankzij Turbonomic realiseer je de juiste gebruikerservaring tegen dekkende kosten

Wat is een optimale performance eigenlijk? Voor organisaties met een datacenter wil dat zeggen dat je middelen zo kostenefficiënt mogelijk inzet om gebruikers een optimale ervaring te bieden. Tegelijkertijd willen de bedrijven die zulke resources leveren daar zoveel mogelijk aan verdienen. Wat je nodig hebt is een acceptabele performance, waardoor je gebruikers niet tegen problemen aanlopen en jij kosten beperkt. In deze blog vertellen we je er meer over.

Lees de blog

Maak kennis met Turbonomic, de oplossing die jouw datacenterkosten met 50% verlaagt

Turbonomic is nog relatief onbekend in het Nederlandse taalgebied, terwijl deze oplossing veel kan betekenen voor je cloudkosten en datacenteroptimalisatie. Deze oplossing maakt het verschil voor jouw organisatie. Door onderbenutte capaciteit slim in te zetten, bespaar je niet alleen kosten, maar spaar je ook de planeet. In deze blog laten we je aan de hand van vijf vragen en antwoorden kennismaken met Turbonomic.

Lees de blog

Benut de volledige kracht van jouw applicaties

Neem de volgende stap

TD SYNNEX helpt je als distributeur van IBM Turbonomic, en altijd samen haar partners, met de juiste keuze, levering en support van IBM Turbonomic.

Neem contact op met onze experts voor meer informatie. Wij helpen je graag.

Ik wil contact opnemen
  • Wij verwerken uw gegevens conform onze Privacyverklaring.

    Wij vertellen u graag meer over de oplossing, maar hebben daarvoor wel uw toestemming nodig om u hierover te benaderen. Indien u het op prijs stelt, nemen wij eenmalig per telefoon/ e-mail contact met u op.