Meer tijd besteden aan het inzetten van data in plaats van het beheer ervan?

IT is complexer dan ooit. Met grote hoeveelheden data, decentralisatie door hybride cloud en toenemende verfijning van apps en nieuwe technologieën, zoeken organisaties zoals de jouwe naar oplossingen die data laat werken voor de organisatie, in plaats van andersom. Gelukkig heeft IBM het antwoord voor jou, met één All-flash opslagplatform om jouw hybride cloudopslag te vereenvoudigen.

Het moet je toch goed in de oren klinken als wij je vertellen dat de inspanningen op gebied van dataopslag tot 60% verminderd kunnen worden en data tot 43% efficiënter kan worden opgeslagen en beheerd dankzij AI ? IBM’s One-opslagplatform levert van entry-level storage tot en met enterprise één en dezelfde consistente manier van beheer, waaronder:

• Één architectuur met dezelfde experience, beheertooling en API’s
• Meerdere deployment opties die meerdere applicatieomgevingen ondersteunen
• Transparante migratie en virtualisatie tussen heterogene storage-omgevingen, zowel on- als off premises
• AI gestuurd beheer, data-placement en ondersteuning voor prijs, performance en efficiëntie op storage bezetting
• Business-kritieke data resilence die uitgebreid kan worden naar andere, non-IBM storage oplossingen

Wat betekent dit voor jou, als organisatie?

Door voor IBM FlashSystem te kiezen, profiteer je naast snelle en veilige flash storage ook exact over de voorwaarden die nodig zijn om jouw organisatie data-driven, flexibel en efficiënt te krijgen en te houden en klaar te zijn voor jouw business strategieën. Met andere woorden: laat data voor jouw bedrijf werken. Jouw organisatie beschikt over een schat aan data, die elke dag wordt aangevuld en geactualiseerd. Deze data kan jouw organisatie verder helpen, mits je deze goed beheert en hier de volgende stappen mee kunt zetten.
Dat houdt onder andere in het vergroten van de customer experience van zowel klanten als medewerkers. Maar ook een snellere implementatie van DevOps en een snellere ready to market van applicaties en het directe profijt wat je hiervan ondervindt.
Maar FlashSystem lever je bijvoorbeeld ook 100% beschikbaarheid van jouw kritische data, dankzij IBM HyperSwap technologie.
Wist je dat IBM al 14 jaar op rij staat vermeld in het Gartner Magic Quadrant als leider voor primaire opslagarrays? Door te investeren in technologie die organisaties helpt met hun transitie naar data-driven, onderstreept IBM het belang van haar Flash Storage platform voor alle activiteiten die je in jouw organisatie ontwikkelt en uitvoert.

IBM beweegt mee met jouw business-strategie.

Wanneer je business doet, groeit de hoeveelheid aan data. Met FlashSystem beheer je deze optimaal. Maar ook wanneer jouw organisatie groeit, bijvoorbeeld omdat je over de grens gaat opereren, of een overname doet, is het belangrijk om te weten dat jouw storage-infrastructuur met je meegroeit. IBM voorziet hierin door met één platform eenvoudig uit te breiden van entry-level NVMe storage, naar Midrange of High-end all-flash storagearrays. Allen via hetzelfde vertrouwde beheerplatform, dus geen leercurve en verloren tijd als jouw organisatie groeit.

IBM Flash Technologie met unieke kenmerken en features

IBM’s lange ervaring met storagetechnologie levert je een uitstekend fundament voor de opslag van bedrijfskritische data op. Technologisch houdt dit in dat je kunt vertrouwen op het gebruik van unieke:

• Flash-core modules, welke naast de beste hardware-accelerated performance met extreem korte toegangstijden en Advance Flash beheer, zorgen voor de juiste data op de juiste plaats met de kortste toegangstijd beschikbaar voor uw business
• Encryptie en datacompressie: voor veilige toegang en gebruik van data en een enorme besparing aan data-volume
• 1 GUI van entry tot enterprise. We noemden het al, via één overzichtelijk platform en beheertooling, jouw data beheren en doorgroeien wanneer de organisatie dat verlangt.
• Safeguarded- en unmutable flash-copies: cyberaanvallen worden minder schadelijk door geïsoleerde kopieën van data die niet zomaar veranderd kunnen worden. In het geval van een aanval, kunnen deze kopieën snel terug worden gezet en kan de organisatie door.

IBM Flash Storage Solutions zijn klaar voor jouw transitie naar data-driven

Is jouw organisatie klaar om de transitie naar data-driven aan te gaan? Zorg voor het beste fundament voor jouw bedrijfskritische data, op prijswinnende flashoplossingen van IBM. Naast kostenbesparingen op gebied van beheer en flashmodules, biedt IBM je een strategisch belangrijk platform voor jouw storage, die de organisatie helpt de customer-experience te vergroten en aan de wensen en verwachtingen van de markt te kunnen voldoen.

Wilt u een vrijblijvend gesprek met één van onze IBM Business Partners? Neem dan contact op met het IBM team van TD SYNNEX via 088-1334020 of mail naar ibm.nl@tdsynnex.com