Ontdek de kracht van IBM FlashSystem: De Ultieme Oplossing voor Data Opslag

Heb je ooit stilgestaan bij hoe essentieel een solide dataopslag oplossing is voor het succes van jouw bedrijf? In onze datagedreven wereld is het hebben van een betrouwbare, snelle en duurzame opslagoplossing niet langer een luxe, maar een noodzaak. In deze blog meer over de wereld van IBM FlashSystem, een portfolio van opslagoplossingen die speciaal zijn ontworpen om aan de groeiende behoeften van bedrijven te voldoen. We duiken dieper in de voordelen, functies en specifieke modellen binnen dit indrukwekkende portfolio.

Waarom kiezen voor IBM FlashSystem?

1. Simpel en Slim met AI

IBM FlashSystem is niet zomaar een opslagoplossing; het is een slimme oplossing. Met ingebouwde AI en machine learning helpt het systeem bij het beheren van je applicatieworkloads. Dit betekent dat je IT-omgeving direct profiteert van intelligente data services, wat zorgt voor een efficiëntere en effectievere bedrijfsvoering. Bovendien is de interoperabiliteit van IBM FlashSystem indrukwekkend. Het integreert naadloos met bestaande IT-service management (ITSM) tools, lifecycle management oplossingen en AI voor IT operations (AIOps), inclusief VMware vSphere Virtual Volumes (vVols).

2. Proactieve Cyberbeveiliging

In een tijdperk waarin cyberdreigingen constant evolueren, biedt IBM FlashSystem een robuuste verdediging tegen aanvallen. Met ingebouwde functies zoals ransomware detectie, logische en fysieke air-gapping en multifactor authenticatie, ben je voorbereid op mogelijke inbreuken. De real-time en hardware-geassisteerde encryptie voegen een extra beveiligingslaag toe, waardoor je data altijd beschermd is. Bovendien garandeert het IBM Cyber Resiliency Guarantee programma dat je systeem in staat is om cyberdreigingen proactief te identificeren en aan te pakken.

3. Duurzame Dataopslag

Duurzaamheid is een belangrijke pijler van moderne bedrijfsvoering, en IBM FlashSystem draagt hieraan bij door energie-efficiënte oplossingen te bieden. Met een energieverbruik van slechts 1.7 W/TB in bepaalde configuraties, helpt IBM FlashSystem je niet alleen om je energieverbruik te verminderen, maar ook om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je energiekosten.

4. Ononderbroken Opschaling en Upgrades

Groei is cruciaal voor elk bedrijf, en IBM FlashSystem maakt het eenvoudig om je opslagcapaciteit uit te breiden zonder onderbrekingen. Je kunt opslag toevoegen en upgraden terwijl je bedrijf draait, met een enkele array die kan schalen tot 392 schijven per systeem. Dit betekent dat je huidige en toekomstige applicaties altijd ondersteund worden, of je nu werkt met containers, cloud-architecturen of traditionele workloads.

Een Overzicht van de IBM FlashSystem Modellen

IBM FlashSystem biedt een reeks modellen die zijn afgestemd op verschillende behoeften en schaalgroottes. Laten we een kijkje nemen:

IBM FlashSystem 5000

 • Maximale Bandbreedte (lezen): 12 GB per seconde
 • Responstijd (lezen): < 70 microseconden
 • Effectieve Maximale Capaciteit: 570 TB binnen een enkele 2U behuizing
 • Gebruikscases: Server en desktop virtualisatie, productie- en ontwikkelingsdatabases, containers, datacenter edge

IBM FlashSystem 5300

 • Maximale Bandbreedte (lezen): 17.8 GB per seconde
 • Responstijd (lezen): < 50 microseconden
 • Effectieve Maximale Capaciteit: 1.8 PB binnen een enkele 1U behuizing
 • Gebruikscases: SAP, Oracle, server en desktop virtualisatie, productie- en ontwikkelingsdatabases

IBM FlashSystem 7300

 • Maximale Bandbreedte (lezen): 50 GB per seconde
 • Responstijd (lezen): < 50 microseconden
 • Effectieve Maximale Capaciteit: 3.87 PB binnen een enkele 2U behuizing
 • Gebruikscases: SAP, Oracle, server en desktop virtualisatie, productie- en in-memory databases

IBM FlashSystem 9500

 • Maximale Bandbreedte (lezen): 100 GB per seconde
 • Responstijd (lezen): < 50 microseconden
 • Effectieve Maximale Capaciteit: 7.9 PB binnen een enkele 4U behuizing
 • Gebruikscases: SAP, Oracle, server en desktop virtualisatie, productie- en in-memory databases

De Voordelen van IBM FlashSystem

1. Alles-in-één Oplossing

IBM FlashSystem biedt een compleet pakket van hardware en software innovaties, inclusief automatische hardware verversingen en all-inclusive software upgrades. Dit betekent dat je altijd toegang hebt tot de nieuwste technologieën zonder extra kosten.

2. Flexibele Financieringsopties

IBM biedt flexibele aankoopopties waarmee je je opslagoplossing snel kunt opschalen. Dit betekent dat je niet vastzit aan dure voorafbetalingen, maar je investeringen kunt spreiden op een manier die past bij jouw bedrijfsmodel.

3. Garanties en Ondersteuning

Met het IBM Storage Assurance programma krijg je niet alleen toegang tot de nieuwste technologieën, maar ook tot premium ondersteuning en garanties voor niet-onderbroken migraties. Dit zorgt voor gemoedsrust, wetende dat je dataopslag in veilige handen is.

Conclusie

IBM FlashSystem biedt een krachtige, snelle en betrouwbare oplossing voor dataopslag, geschikt voor bedrijven van elke omvang. Of je nu op zoek bent naar een manier om je IT-omgeving te vereenvoudigen met AI, je cyberbeveiliging te versterken, je ecologische voetafdruk te verkleinen of je opslagcapaciteit zonder onderbrekingen uit te breiden, IBM FlashSystem heeft de oplossing. Neem vandaag nog contact op met TD SYNNEX om te ontdekken hoe IBM FlashSystem jouw klanten naar een hoger niveau kan tillen.